F1 2019: Dubbel Mercedes i Kina, Hamilton vinner - Formel 1
1-formel

Även i den kinesiska Grand Prix i Shanghai - den tredje omgången av 1 F2019 World Championship - gjorde Mercedes en dubbel: först Hamilton, andra Bottas.

Som vi förväntade oss Lewis Hamilton erövrade Kinas GP a Shanghai och tog kommandot F1 världen 2019... Ras som präglas av dominans Mercedes, författaren till parentesen tack vare andra platsen Valtteri Bottas.

KÄLLOR: Foto av Charles Coates / Getty Images

KÄLLOR: Foto av Dan Istitene / Getty Images

KÄLLOR: Foto av Mark Thompson / Getty Images

KÄLLOR: Foto av Clive Mason / Getty Images

La Ferrari fick tredjeplatsen med Sebastian Vettel och den femte rutan med Charles Leclerc... Fel i strategin hindrade helt enkelt Cavallino från att rycka fjärdeplatsen. Max Verstappen: Silverpilarna var mycket snabbare idag.

F1-VM 2019 - Kinesiska Grand Prix: rapportkort

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas в GP i Kina han var huvudpersonen i en viss ras: efter att ha fått pole position, blev han förlöjligad av Hamilton.

För den finska föraren är detta den tredje pallen i rad: faktiskt inte illa.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton Vann Shanghai trots allt (innan kvalet var Ferrari fortfarande favoriterna), slog pole position och dominerade loppet.

Svimlande siffror för den regerande världsmästaren: fjärde vinster i de fem sista Grand Prix, femte pallen i rad, första plats i F1 världen 2019 och 14 pallplatser i de senaste 15 Grand Prix.

Sebastian Vettel (Ferrari)

Säsongens första pallplats för Sebastian Vettel в Kinas GP Han hade en dålig start: i början blev han omkörd av lagkamraten Leclerc, och på varv 11 behövde han kommandot för att återfå sin position.

I loppets andra etapp löste han sig själv genom att ställa in en perfekt timing, men Mercedes var utom räckhåll idag.

Charles Leclerc (Ferrari)

Utan någon fel väggstrategi Ferrari i dag Charles Leclerc han slutade fyra, före Verstappen (eller till och med trea, före Vettel).

Monaco tvingades ut ur groparna på varv 11 för att ge plats för en lagkamrat och övervann för många varv med buss ligger efter.

Mercedes

Tredje tagningen i de tre första matcherna F1 världen 2019.

La Mercedes dominerar EA -säsongen Shanghai han var – som i Melbourne och till skillnad från Sahir – den snabbaste ensitsiga i mästerskapet.