F1 2018 - Bahrains Grand Prix: Vettel igen, Ferrari igen - Formel 1
1-formel

Vettel och Ferrari vinner också Bahrains Grand Prix: efter 8 år återvänder Cavallino för att vinna två lopp i rad.

Sändningen Ferrari в Bahrains Grand Prix: Sebastian Vettel vann i sakhir (andra fasen F1 världen 2018) och gav Scuderia di Maranello en andra seger i rad (en händelse som inte har hänt sedan 2010).

Den tyska röda piloten slutade före klockan två. Mercedes di Valtteri Bottas (2°) och Lewis Hamilton (3:e plats) och leder världsmästerskapet med totalpoäng. Det är också värt att notera fransmännens utmärkta prestation. Pierre Gasti (4 ° C Toro Rosso).

Men dåliga nyheter för Kimi Raikkonen, tvingades gå i pension på grund av ett fel i depån: han startades om när det vänstra bakdäcket ännu inte var monterat och överbelastade mekanikern (som hade en trasig skenben e vadben).

1 F2018 World Championship - Bahrain Grand Prix Report Cards

Sebastian Vettel (Ferrari)

En mot alla. Sebastian Vettel vinner Mercedes in Bahrain anländer till mållinjen buss slutade nästan och tog en andra raka seger (en händelse som inte hade hänt sedan 2013, då den senaste titeln vann), försvarade sig i finalen mot Bottas attacker. För en tysk förare Ferrari – leder med hela poäng in F1 världen 2018 Detta är den fjärde pallplatsen i rad.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Un Bahrains Grand Prix nästan perfekt för Valtteri Bottas: hånade sin lagkamrat Hamilton i kvalet, i starten körde han om sin landsman Räikkönen, och på de sista varven rörde han till och med segern. Fjärde pallplatsen under de senaste fem tävlingarna: riktigt bra.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Upp- och nedgångar för Lewis Hamilton a sakhir. Han är besviken på kvalet och löser sig i loppet: han startar nionde, efter 8 varv är han redan fyra och slutar på tredje plats. I den andra delen av loppet ser han nervös och oförskämd ut och kämpar för att lyda lagets order: detta är hans femte raka Grand Prix utan vinst.

Kimi Raikkonen (Ferrari)

Inget fel i lådorna – vilket ledde till haveri och fraktur skenben och fibula mekanik - Kimi Raikkonen han skulle säkert ha tagit sig till topp fem. Bra kval (första raden andra i raden), dålig start.

Mercedes

La Mercedes vann inte Bahrains Grand Prix: Vettel var en exceptionell spelare och Stuttgarts tekniker reagerade för sent på stoppstrategin på Cavallino. Det tyska teamet minskade dock besväret tack vare två ensitsiga bilar på en piedestal. F1 världen 2018 Konstruktörer: nu bara 10 poäng efter. Ferrari.