F1 - Vettel vinner 2018 års brittiska Grand Prix med Ferrari - Formel 1
1-formel

Sebastian Vettel vann Storbritanniens Grand Prix på Silverstone före Hamilton och Räikkönen för att befästa sin ledning i 1 års F2018-VM.

Det var Brittisk GP spännande att han såg triumfen Sebastian Vettel и Ferrari: en framgång som gjorde det möjligt för den tyska ryttaren att befästa sin ledning F1 världen 2018.

Efter honom Lewis Hamilton, huvudperson i en storslagen comeback: gjorde mål i de första hörnen från Kimi Raikkonen (straffad med 10 sekunder och slutade på 3:e plats), hamnade han på 18:e plats och gick över strecket som tvåa.

F1 World Championship 2018 - British GP Report Cards

Sebastian Vettel (Ferrari)

En välförtjänt seger Sebastian Vettel a Silverstone: bra start, fina omkörningar i finalen mot Bottas och en Ferrari mycket snabb under alla förhållanden.

För ledaren F1 världen 2018 Detta är den andra framgången i de fyra senaste Grands Prix-tävlingarna och den fjärde pallen på de fem senaste loppen.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton han skulle ha slutat tvåa även utan en olycka med Raikkonen i starten: Vettel var snabbare idag.

Intog pole position igår (för fjärde gången i rad i Silverstone, femma under de senaste sex åren) och efter en dålig start (han blev omkörd av Vettel och Bottas) slogs han ner av Raikkonen och hamnade på 18:e plats. En exceptionell comeback som gav honom en andra plats, femte raka prispallen hemma Grand Prix och en andra plats i "topp tre" i mästerskapets tre sista lopp. World F1 2018.

Kimi Raikkonen (Ferrari)

Kimi Raikkonen blev rättvist straffad 10 sekunder för att ha träffat Hamilton i starten men ändå lyckats ta tredjeplatsen, ackompanjerat av en mycket intressant duell med Verstappen.

För Iceman är detta den tredje pallplatsen i rad i F1 världen 2018: förtjänar ytterligare ett års kontrakt med Ferrari för poängen han ger Cavallino...

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas han kunde göra lite mot en Ferrari så snabbt: han lyckades ta sig före Vettel med några varv, men inte mer.

Finsk förare Mercedes färdiga Brittisk GP på fjärde plats: tredje raka Grand Prix utan pall...

Ferrari

Ingen konspiration Ferrari mot mercedes a Silverstone: Vettel vann välförtjänt Brittisk GP och Raikkonen erkände sig skyldig till incidenten med Hamilton.

Sanningen är att Cavallino efter sju år återvände för att erövra Storbritannien: dominansen bekräftas av närvaron av två röda på pallen.