F1 2018 - Ungerns Grand Prix: Hamilton igen, Mercedes igen - Formel 1
1-formel

Lewis Hamilton (Mercedes) vann Ungerns Grand Prix på Hungaroring före Ferrari Vettel och Räikkönen.

Som vi förväntade oss Lewis Hamilton (Mercedes) vann Ungerska Grand Prix Allt "Hungaroring ett huvud Ferrari di Sebastian Vettel e Kimi Raikkonen.

En framgång som gjorde det möjligt för den brittiske föraren att befästa sitt ledarskap i loppet. F1 världen 2018. Tack också kompis Valtteri Bottas, väl under de tre första kvartalen av loppet försvarade sig mot attacker från rivaler, men författaren i finalen av två för "dåliga" kontakter: en mot Vettel och den andra mot Ricciardo - vilket ledde till ett straff på tio sekunder.

1 F2018 World Championship - Ungerns Grand Prix-rapportkort

Sebastian Vettel (Ferrari)

För det andra, trots allt: trots att för mycket tid gick förlorad på röstning och depåstopp, trots kontakt med Bottas och trots att han mådde dåligt ultramjuka däck i den andra delen Ungerska Grand Prix. Sebastian Vettel gjorde inga misstag iHungaroring och bara regn under kvalet hindrade detta honom från att ta hem en välförtjänt seger: för den tyske ryttaren är detta den tredje pallplatsen under de fyra senaste tävlingarna.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Un Ungerska Grand Prix felfri för Lewis Hamiltonmer och mer befäl F1 världen 2018. Tack vare att Bottas arbetade som godsägare vann han sin tredje seger i de fem senaste Grands Prix ganska enkelt. Men om det inte hade regnat under kvalet igår, skulle vi tala om ett annat lopp: på lördagen, i torrt väder, var Ferraris oslagbara.

Daniel Riccardo (Red Bull)

Vem sa det i Ungerska Grand Prix kan du inte köra om? Allt 'Hungaroring Daniel Riccardo han startade 12:a, hamnade 16:a efter kontakt i starten, var huvudpersonen i en stor comeback, berördes av Bottas och lyckades ändå ta sig om den finske ryttaren med röd tjur förkrossad och slutade på fjärde plats. Sjätte raka loppet från pallen, men vilket lopp...

Kimi Raikkonen (Ferrari)

Det enda flimret Kimi Raikkonen hände i starten när han försökte (misslyckat) att köra om Bottas innan han gav vika för sin lagkamrat Vettel. Han bestred Ungerska Grand Prix i kritiskt tillstånd (utan vatten) och tyst tog han en femte raka prispallen: en händelse som inte hade hänt sedan 2007 (året för den enda världstiteln som vann "Iceman").

Ferrari

Å ena sidan två bilar till på pallen (för tredje gången i de fyra senaste Grand Prix), å andra sidan tappade loppet (också) i depån på grund av för långt depåstopp. I Ungerska Grand Prix le Ferrari de var väldigt snabba, menHungaroring det är svårt att alltid ha det bra om man inte är inför alla.